Tuinwerkzaamheden

Hovenier Stevens biedt het totaalpakket voor uw tuin

Hoveniersbedrijf Bert Stevens in Ulestraten, tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp

Tuinontwerp

Is het tijd voor een nieuwe tuin, geheel ontworpen en aangelegd naar uw wensen? Bijvoorbeeld een zonnig (dak)terras, een mooie vijver of een gezellig tuinhuisje? De mogelijkheden zijn oneindig en alles is bespreekbaar. Bij Hoveniersbedrijf Bert Stevens maken wij dit allemaal mogelijk voor u. Wij vertalen uw tuinwensen in een tuinontwerp, zodat u die mooie tuin krijgt die u voor ogen heeft. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. Bel voor een afspraak 043 364 87 69 of mail ons.

Hovenier Bert Stevens in Ulestraten. Hovenier voor uw tuinwerkzaamheden in Limburg

Tuinaanleg en renovatie

U wilt natuurlijk altijd graag kunnen genieten van uw tuin. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of kunt u nu niet optimaal profiteren van uw tuin en kan deze wel een verandering gebruiken? Heeft u al mooie tuinplannen of wilt u totaal iets nieuws? Besteedt u dit graag uit en laat u de uitvoering liever door een professionele hovenier doen? Bij hoveniersbedrijf Bert Stevens uit Ulestraten zit u dan goed. Geef het werk uit handen! Wij zorgen ervoor dat uw tuin er (weer) prachtig uitziet. 

Hoveniersbedrijf Bert Stevens, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Als u een mooie tuin heeft dan weet u ook dat tuinwerkzaamheden zoals snoeien, het maaien van uw gazon, bemesten van planten, het terras reinigen en onkruid wieden steeds terugkeren. In uw vrije tijd wilt u het liefst lekker in uw stoel van de tuin kunnen genieten. Heeft u niet genoeg tijd of niet de juiste kennis voor tuinonderhoud? Neem dan nu contact op. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw tuin zodat u zorgeloos kunt genieten.